Elkészítése:
A kenyeret be ásztatom, jól kicsavarom a vizet róla,hagymát apróra vágom, és üvegesre pirítom, hozzáadom az apróra vágott petrezselyem zöldet de ezzel nem pirítom csak jól elkeverem a meleg hagymával. Majd az egészet rá teszem a kenyérre, a májat késsel elkaparom azt is hozzáteszem, és tovább az 5 tojást, sózom, borsozom, ételízesítővel is jól elkeverem. Majd vágok Folkcpaktot 2 -2 db és becsomagol bele úgy, hogy a töltelék ne jöjjön ki belőle. Ebből 2 db van, egy edénybe vizet teszek főni beleteszem a húsleves kockát ha felfőtt a víz beleteszem a kettő db tölteléket, és lassan főzöm olyan 40 percit 20 perc elteltével meg fordítom mid két oldala egyenletesen főjön meg. Ha készen van, leveszem róla a folkcpacktot és még 4 percig hagyom főni a lében. Így még a leveskocka íze is benne marad.