2 nagyobb burgonya (előre megfőzöm), vaj, sajt, tejfel, főtt-nyers tojás 1-1, só, bors, paprika, paradicsom, petr.zöld, sonkaszalámi vagy sonka, vagy pörkölt maradék - bármi ami éppen van otthon.
A főtt burgonyát meghámozom, az egyik oldalát egyenesre vágom (ez lesz az alja) a másik felét kikaparom, ez kerül a tál aljára kevés vajjal. (Innen kezdve tűzön tartom az edényt, addig is pirul, fő az étel.)Összekeverek sonkát vagy sonkaszalámit vagy pörköltöt egy kanál tejfellel, 1 nyers tojással, só, bors, reszelt sajt, aprított petr.zöld, beletöltöm a kivájt burgonyába, tetejére még teszek kevés vajat, reszelt sajtot, paprikát és paradicsomot, majd sütőbe teszem 15 percre.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.