2kg csirkecomb (kicsontozva), 80 dk sertéscomb (vastagabbra szeletelve), 5 db száraz zsemle (kockázva) 5 db tojás, 1 csokor petrezselyem levél, 2 mokkáskanál fokhagymapor, csipet őrőlt bors, só és kacsazsír
A húsokat lesózom, a sertés combokat tepsibe rakom, és a csirkecombokat megtöltve közéjük teszem, alá kacsazsírt és a tetejükre is! A töltelék a zsemlekockákat a tojásokat a petrezselyem levelet (apróra vágva) borsot, sót fokhagymaport összegyúrom és betöltöm a combokba. 30 percig fólia alatt, majd anélkül sütöm, ha kell megfordítom közben. Nagyon finom lett.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.