1 kg liszt (rétes és finom) vegyesen
5-6 dl szódavíz
kevés tej
5 dkg élesztö
1 kk.cukor
2-3 kk.só
fűszerek
díszitésként friss zöldség
Az alapanyagokat összekeverjük és jól kidolgozzuk, kelni hagyjuk.
Kelesztés után négyzet alakura vágjuk a tésztát, és beletesszük a tölteléket.
Én most, (v,hagyma megdinsztelve rá tesszük a csíkozott csirke mellre, gomba kukorica, ízesíteni só, bors és kicsi vegeta.
Teszünk még rá darabokban sajtot, összecsípjük a végeit és ahol nem záródik a tészta ott is, hogy ne folyjon ki a töltelék sütés közben.
Szép lassan sütjük, hogy jól átsüljön a tészta.
Majd ízlésesen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.