Tonhal: 0.40 kg
főtt zeller: 0.20 kg
alma: 0.20 kg
gyöngyhagyma: 10 szem
kapribogyó: 10 szem
majonéz: fél tubus
citrom: 1 db
kapor: fél csomó
só. csipetnyi
bors: csipetnyi
saláta levél: 8 db
A majonézt egy tálba nyomjuk és egy fél citrom levével, sóval, borssal utána ízesítjük, majd összekeverjük.
A tonhalat, és a megtisztított zellert megfőzzük.
A kihűlt halat, és zellert, almát, apró egyenletes kockákra vágjuk és a gyöngyhagymával, valamint a kapribogyóval együtt a majonézzel összekeverjük.
Salátát megmossuk, tányérra terítjük, majd ráhelyezzük az összekevert tonhalas tölteléket.
Vékony citromkarikákkal díszítjük, hidegen tároljuk, és tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.