Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Japán » Toriniku no amazuni

felvitel dátuma: 2011-04-28 09:17:33       mai nézettség: 2       nézettség: 1760
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
  • 6 db csirkeszárny
  • 4 db főtt tojás
  • 200 ml viz
  • 5 gerezd fokhagyma
  • A: 30 ml 10 %-os  ecet, , 25 ml szójaszósz. 5 dkg cukor
Előkészületi idő: 0 perc


Elkészítés:

Egy serpenyőben olajat hevitünk, majd pirosra sütjük a csirke bőrét. ha már mindenhol szép piros, felitatjuk egy papirral az olajat, majd felöntjük a vizzel.
Ha felforrt leszedjük a habját, hozzátesszük a főtt tojásokat egészben, és a fokhagymát is, majd felöntjük az "A" szósszal.
Benedvesitett papirral, vagy fedővel lefedjük, és 20 percig lassú tűzön főzzük.
Utána levesszük a fedőt, és még 10 percig főzzük.
Forró rizzsel tálaljuk.
(A fotó nem lett olyan jó, de nagyon fincsi.)

Jó étvágyat kivánok!

Szakács: Julcsi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.