Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Túrós részta

felvitel dátuma: 2016-08-26 16:50:29       mai nézettség: 2       nézettség: 1566
részletes recept
Hozzávalók 2 személyre:

1cs Soós tészta szélesmetélt (20 dk-ás), 20 dk túró, 10 dk füstölt szalonna, , tejföl ízlés szerint

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

Egy fazékban sós vízben kifőzzük a tésztát, közben apró kockára vágjuk a füstölt szalonnát és megsütjük ropogósra. Ha megfőtt a tészta kiszedjük, lecsúrgatjuk a vizet róla és meglocsoljuk a szalonna zsírjával. Rátesszük a túrót (én egy kis tejföllel sóval előbb összetörtem) A tetejére a  tejfölt és   a szalonnadarabokat. Egyszerű és finom a kezdők is bátran hozzáfoghatnak, mert elrontani nem lehet! Aki szereti még a sütőben egy picit megpiríthatja.

Szakács: Etelka


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.