1 cs. rizslap (6 lap)
40 dkg túró
2-3 ek rizsdara/kukoricadara
1 db tojás
tejföl
2 ek eritrit
vanília kivonat
mazsola
citromhéj
Tetejére: 1 db tojás
Tetejére: porcukor
A kör alakú rizslapokat (hipermarketekben, Keleti édesség boltokban kapható) 1 mp-re hideg vízbe mártjuk, majd úgy helyezzük tepsibe, h kissé fedjék egymást. A közepére kanalazzuk a túrókrémet, amihez a túrót a tojással, rizs, vagy kukoricadarával, kevés tejföllel, ízlés szerinti eritrittel, vaniliával, mazsolával és a citromhéjjal összekeverünk.
Először az egyik,majd a tészta másik oldalát ráhajtjuk, tojással megkenjük. Ugyanígy járunk el a másik rúd rétessel is. Előmelegített forró sütőben kb 20 perc alatt készre sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.