30 dkg zabpehely (gluténmentes)
10 dkg eritrit
1 cs sütőpor
4 db tojás
1,25 dl tej
25 dkg túró
10 dkg vaj
20 dkg magozott meggybefőtt
5 dkg étcsoki
Díszítés: Hulala
kakaópor
Keverjük össze a tojást, tejet, túrót, vajat.
Keverjük össze a zabpelyhet, édesítőszert, sütőport, majd öntsük hozzá a nedves keveréket.
A kimagozott meggyet és az apróra tördelt csokit keverjük a tésztába, majd hagyjuk állni 10 percig, hogy a zabpehely megpuhuljon a nedves keveréktől.
Kanalazzuk a muffinformákba, majd előmelegített sütőben süssük készre kb 30 perc alatt.
Felvert kakaóporral ízesített Hulalával díszíthetjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.