Hozzávalók: 40 dkg főtt tyúkhús, 15 dkg rizs, 15 dkg karfiol, 25 dkg zöldborsó vagy gomba, 3 dkg sárgarépa, 20 dkg kemény sajt, 4 dkg zsír a sütőedény kizsírozásához, só.
Elkészítése:
A megfőtt tyúkhúst kockára vágjuk és összekeverjük a főtt rizzsel. Hozzátesszük a rózsáira szedett főtt karfiolt, a főtt zöldborsót vagy a karikára vágott párolt gombát és a megfőtt sárgarépát. A keveréket megsózzuk, meghintjük reszelt sajttal és összekeverjük. Ezután beletesszük a zsírral kikent tűzálló tálba és forró sütőben megsütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.