Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Uborka szardíniával

felvitel dátuma: 2011-02-02 21:38:02       mai nézettség: 1       nézettség: 2291
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:
2 nyers kígyóuborka
1 doboz füstölt szardínia
20 dkg Rama margarin
4 kemény tojás
1 cs.metélőhagyma
1 cs.kapor
mustár: ízlés szerint
tubusos pirosarany:ízlés szerint
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 3 perc
Elkészítés:
Az uborkát megtisztítjuk, végüket levágjuk, magházukat egy fakanál nyelével kitoljuk. Egy mélytányérban a szardíniát margarinnal, a finomra reszelt keményre főzött tojásokat, a finomra vágott metélőhagymával és a kaporral simára keverjük. A krémet egy kevés mustárral és piros arannyal ízesítjük, majd nyomózsákkal a kifúrt uborkákba töltjük. Az uborkákat 2-3 órán át hűtőszekrényben tartjuk, majd kivéve éles késsel egy centis szeletekre vágjuk.
Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.