Piskóta:
6 db tojás
6 ek eritriit
6 ek rizsliszt
Krém:
30 dkg vaj
30 dkg porcukor
2-3 ek kakaópor
1 ek rum
A díszítéshez: 1 kg marcipán vagy nyújtható fondant
Piskótát sütünk téglalap alakú tepsiben. .Amikor kihűlt,megtöltjük,majd levágunk belőle egy kb 7 cm hosszú csíkot.Ezt a csíkot félbe vágjukés a torta tetejére tesszük.Utána srégen levágunk belőle egy háromszöget,így kialakítva a tetejét.A fenekénél is levágunk egy háromszög formát amit a tetejére illesztünk,ebből lesz a hátsó szárnya az autónak. Ha kialakítottuk az autó formáját akkor szépen körbe krémezzük, majd jöhet a borítás. 70 dkg piros marcipánt nyújtunk ki és azzal borítjuk be a tortát. Fehér marciból kivágjuk a szemét és az oldalsó ablakokat,majd kicsit megvizezve a felületet ráhelyezzük a tortára.A kerekekhez négy gömböt formázunk piros marcipánból, A kerekeket tesszük a tortához utóljára.Az ablakokhoz és a szeméhez körbe piros sodort csíkokat teszünk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.