A húsz alaposan megtisztítjuk, felkockázzuk.
A vöröshagymát megpucoljuk, kockára vágjuk.
A szalonnát vékony csíkokra szeljük.
A szalonnát zsírjára pirítjuk, rászórjuk a hagymát, üvegesre pároljuk.
Rátesszük a húst, majd fehéredésig pirítjuk.
Sózzuk, borsozzuk és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, lefedjük.
Amikor már majdnem puha a hús, de még van rajta víz, ráöntjük a borsót és együtt puhára főzzük.
A lisztet csomómentesre keverjük a tejszínnel, majd szépen a húshoz keverjük.
Hagyjuk felfőni, ez pár perc.
Melegen, nokedlivel, főtt tésztával vagy tarhonyával kínáljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.