A húst nagyobb falatokra vágjuk. Szójaszószból, őrölt borsból, citromléből, zúzott fokhagymából és cukorból egy ízlésünknek megfelelő pácot készítünk. Ebbe beleforgatjuk a húst, letakarjuk, és hagyjuk állni egy jó órán át. A wokban olajat hevítünk, és a nagyobb kockákra vágott hagymát megpirítjuk benne, majd a pácolt húst a levével együtt hozzáöntjük. Megszórjuk ételízesítővel és curryvel, valamint még egy kis borssal. Vigyázzunk, a
szójaszósz alapvetően sós. Fakanállal időnként átkeverve készre sütjük. Egy tálba kiszedjük a hagymás húst, majd a
helyére beletesszük az időközben megmosott és kb. egy centis darabokra vagdalt sárgarépát és a nyers brokkolirózsákat. (lehet fagyasztott is a brokkoli) Megszórjuk ételízesítővel, és egy alufólia darabbal lefedve hagyjuk a saját gőzében párolódni. Amikor a répa elveszti nyers keménységét, hozzáadjuk a négybe vágott gombákat is. Nem kell a zöldségeket teljesen megpuhítani, hiszen nem pép lesz belőlük. A fóliát levéve a maradék nedvességet elsütjük alóla, hozzákeverjük a lecsöpögtetett kukoricát, majd a várakozó hagymás húst is. Megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, esetleg metélőhagymával, és már lehet is az asztalhoz ülni.