Hozzávalók:
1 db nagyobb cukkini,kb.70 dkg.
10 dkg aprított zsenge zöldbab
10 dkg tisztított szeletelt sárgarépa
só
bors
petrezselyemzöld
2 dl.joghurt
csipet fokhagyma-granulátum
kevés citromlé
10 dkg reszelt trappista sajt
Elkészítés:
Először a sárgarépát és a zöldbabot főzzük meg FÉLIG,sós vízben,külön-külön.
A cukkiniből hosszában levágunk annyi csíkot,hogy ki tudjuk kaparni a belsejét.
Kicsit megsózzuk,citromlevet csorgatunk rá(pár cseppet),majd megtöltjük a zöldbab-sárgarépa keverékkel.
A joghurtba teszünk egy csipet borsot,egy jó csipet petrezselymet ,összekeverjük és ráöntjük a zöldséges halomra,megszórjuk sajttal és 175 fokos sütőben jó 1 órát sütjük,amíg barnás piros nem lesz.
Kihűlve tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!
saját receptváltozat
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.