GLUTÉNMENTES KAKAÓS CSIGA KÖLESSEL ÉS RIZSLISZTTEL
Hozzávalók 14 db kakaós csigához
kakaós töltelék:
A barna rizsliszt és az útifűmaghéj növeli a rosttartalmat, és az útifűmaghéj másik el nem hanyagolható szerepe a tészta megfelelő állagának, gyúrhatóságának a biztosítása is, mint sikérhelyettesítő.
Elkészítés:
Az összetevőket jó alaposan összedolgozzuk, majd 40 percet pihentetjük. Rizsliszttel megszórt lapon kinyújtjuk a tésztát, megkenjük kókuszolajjal és az nádcukorral édesített kakaóporral megkenjük és feltekerjük. Majd 180 °C fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt megsütjük.
Elkészítési idő: 60 perc
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.