*1 közepes fej vöröshagyma
*2 ek olaj
*2 egész nagy szál sárgarépa
*2 nagy szál petrezselyem
*1 doboz fehér bab
*1 kk só
*1 nagy csipet őrölt bors
*1 tk fűszerpaprika
*1 tk házi ételízesítő(esetleg 1 leveskocka)
*1 tk házi darált paprika
A zöldségeket megtisztítjuk. A répát és petrezselymet vékonyra karikázzuk, a vöröshagymát apróra kockázzuk.
Utóbbit egy kevés olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a répát, petrezselymet.
Felengedjük vízzel és ízesítjük a fűszerekkel.
Amíg megpuhulnak a zöldségek, addig a konzerv babot átöblítjük és lecsepegtetjük.
Majd a levesbe rakjuk. (A bab előfőzött, ezért nem szükséges sokáig főzni.)
Pár perc után elzárjuk és melegen kínáljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.