Nagyon szép, gratulálok, és biztos finom is!
10 tojásból piskóta
1 l hulala tejszín
2 vaníliás cukor
áfonya (fagyasztottat használtam)
1 dl tej
2 teáskanál zselatin
A piskótát felszelem
Tejszínt a vaníliáscukorral felverem kemény habbá, Majd ketté veszem 2/3-ába.
Az 1dl langyos tejbe elkevert zselatín belekeverem és egy kevés áfonyát teszek még a habba amit egy villával enyhén összenyomkodok.
Utána teszek egész áfonyát is és a piskóta rétegei közé kenem a végén bekenem a tortát is, majd 3 órát hagyom a hűtőbe.
Végül feldiszítem a maradék 1/3-nyi teszínnel, egy kis pohárba zöldfestékkel kevertem ki a felvert tejszínt és abból lett a cukorkák alá a fű a fészeknek.
A virágokat marcipánból készítettem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.