nagyon jo nez ki es fincsi
1 egész csirkemellfilé
2 darab csirkecomb
Annyi alma megpucólt cikkek ami a tepsi alját betakarja és a csirkét is befedi.
só
szárnyas pác
őrölt tarkabors
1-11/2 dl száraz fehérbor
olívaolaj
A csirkemellfilét és a combfiléket besózzuk, majd szárnyaspáccal is beszórjuk.
A tepsialját olívaolajjal nagyon vékonyan kikenjük majd az alamcikkekel kirakjuk az alját. Erre ráfektetjük a csirkehúst és a tetejét is betakarjuk az almaszeletekkel. A húst én dúsítottam egy kis másnapról megmaradt hajdinapalacsinta tészta. A tésztát felcsíkoztam és ráraktam a húsra. Ezután kerültek rá az almaszeletek . Az alamaszeleteket beszórtam őrölt tarkaborssal . Felöntöttem a fehérborral majd alufóliával letakartam és a hütőbe raktam kb. félórára . majd a sütőbe került.
Nagyon finom ízletes és egészséges étel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.