GYorsan elkésithetö és finom!
tojás 8 db
olíva olaj 2 evőkanál
almaecet 1 evőkanál
tejföl 2 dl
só, fehérbors, fűszerkeverék ízlés szerint
porcukor ízlés szerint
petrezselyem zöld vagy snidlinggel a díszítéshez
A tojást keményre főzzük, ha kihűlt, középen kettévágjuk, és kiszedjük a sárgáját.
A főtt tojások fehérjét metélt szeletekre vágjuk, és a tálba rakjuk.
A tojás sárgákat összetörjük, olíva olajjal elkeverjük, belekeverjük ízlés szerint kevés porcukrot, sót, fehérborsot, almaecetet, majd a tejfölt.
A metéltre vágott tojásfehérjét a tejfölös keverékkel beborítjuk.
Díszíthetjük petrezselyem zölddel vagy snidlinggel.
Hűtőben tároljuk, hidegen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.