5 tojás
5 evőkanál cukor
5 evőkanál liszt
1 cs. vaniliás cukor
fél cs. sütőpor
5 evőkanál langyos víz
Krémhez:
4 dl. tej
fél csomag Dr. Oetker Házi krémes krémpor
Tetejére:
csokoládéforgács
A hozzávalókból piskóta tésztát készítünk, 2-3 db savanykás almát felszeletelünk és tepsibe sorakoztatjuk. Megszórjuk finoman vaniliás cukorral és fahéjjal, majd ráöntjük a tésztát és közepesen meleg sütőben kb félóra alatt világosra sütjük.
Amikor a tepsiből kiborítjuk az alma felülre kerül. Kihűtjük és megkenjük 4 dl. tejből és fél cs. Dr. Oetker Házi krémes krémporból készült keményre vert krémmel. Villával megborzoljuk és csokoládéforgácsokkal díszítjük. Isteni finom, könnyű, rezgős édesség.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.