1/2 csésze teljes tönkölyliszt
1/2 csésze hajdinaliszt
1/2 csésze kukoricaliszt
1/2 sütőpor
csipet só
1 ek szőlőmagolaj
1 ek vaníliás Xilit
3 db alma
1/2 citrom leve és reszelt héja
1 kk fahéj
1 ek akácméz
Annyi langyos víz, hogy nokedli tészta sűrűséget kapjunk.
Jól összekeverjük a hozzávalókat, és előmelegített sütőben, 25 perc alatt 210 fokon készre sütjük.
Közben megcsináljuk a nyers alma feltétet.
Az almákat meghámozzuk, kicsutkázzuk, és a robotgéppel gyufaszálakat csinálunk belőle. (vagy lereszeljük a nagy lyukún)
Összekeverjük a mézzel és a citrommal, és már mehet is a sütink tetejére
A tálaláshoz pünkösdi rózsaszirmot használtam és fini mentalevelet.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.