hozzávalók: 60 dkg. liszt, 1 tojás, 1 sütőpor, 15 dkg. zsir, 15 dkg. porcukor,
kb. 1 kg. alma, egy kis fahéj
1 tojás a kenéshez
a hozzávalókat összegyúrjuk, két részre osztjuk. normál tepsi nagyságura nyújrjuk az egyik felét, bele tesszük a tepsibe, közben elkészítjük a tölteléket. az almát meghámozzuk, izlés szerin teszünk bele porcukrot, fahéjat. rákenjük a tésztára, majd kinyútjuk a másik lapot is, és befedjük vele az almát. tetejét felvert tojással megkenjük, villával megszurkáljuk,és szép pirosra sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.