Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Desszert étel receptek » almás pite

felvitel dátuma: 2012-01-07 16:58:37       mai nézettség: 1       nézettség: 1953
részletes recept
Hozzávalók 10 személyre:

hozzávalók: 60 dkg. liszt, 1 tojás, 1 sütőpor, 15 dkg. zsir, 15 dkg. porcukor,

kb. 1 kg. alma, egy kis fahéj

1 tojás a kenéshez

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

a hozzávalókat összegyúrjuk, két részre osztjuk. normál tepsi nagyságura nyújrjuk az egyik felét, bele tesszük a tepsibe, közben elkészítjük a tölteléket. az almát meghámozzuk, izlés szerin teszünk bele porcukrot, fahéjat. rákenjük a tésztára, majd kinyútjuk a másik lapot is, és befedjük vele az almát. tetejét felvert tojással megkenjük, villával megszurkáljuk,és szép pirosra sütjük.

Szakács: Anna


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.