Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Almás szelet

felvitel dátuma: 2013-09-13 16:34:15       mai nézettség: 1       nézettség: 1072
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:
3 egész tojás
30 dkg cukor
2 dl olaj
15 dkg darált dió
15 dkg liszt
5 dkg Nequik
fél kávés kanál sütőpor
fél kávés kanál szódabikarbóna
30 dkg reszelt alma
Előkészületi idő: 15 perc


Elkészítés:
A tojásokat elkeverjüka cukorral,hozzáadjuk a többi hozzávalókat sorjába ahogy le van írva,a reszelt almát legutóljára amikor már síma a tészta.Zsírozott lisztezett sepsibe öntjük és megsütjük.Ha kihült leöntjük csokimázzal.(vigyázzunk a sütéssel mert gyorsan megégheta tészta a nesquik és a dió miatt 150 fokon sütjük

A képen az első süti az a csokival leöntött barna süti sajnos nincs egymagába kép róla


étvágyat!
Szakács: Teci


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.