A feltöltött képek felső felét tartja meg a program ( autómatikusan ) tehát kérlek a képnél a diszletnek felső részét vágjad le, és úgytöltsed fel újra. A recept nagyon jó.
Hozzávalók:
- egy csomag amarántmag,
- 4 evőkanál méz,
- 2 evőkanál gyümölcscukor,
- kb. 5 dkg vaj, vagy tisztított vaj -ghí
- olajos magvak tetszés szerint, kb. egy maréknyi: dió, mandula, mogyoró, napraforgó stb.
- aszalt gyümölcsök, kb egy maréknyi összedarabolva: sárgabarack, szilva, meggy stb.
- fahéj,
- a tetejére karob pór vagy kakaó pór,
- kb. 1 dl tej, vagy növényi tej
Elkészítése:
Nagyon egyszerű! Mindent összekeverünk és tepsi aljába nyomkodjuk a tetejére rászórjuk a karob port, vagy kakaó port hintünk. Kb. 20 perc alatt készre sütjük.
Még melegen felszeleteljük és hagyjuk a tepsiben kihűlni. Ha nem így teszünk, akkor egyrészt nem tudjuk felszeletelni a müzlit, másrészről ha melegen vesszük ki a tepsiből, akkor szétesik.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.