A puszedliket robotgéppel, vagy csak úgy kézzel elmorzsoljuk, meglocsoljuk a mandulalikőrrel. Likőr hiányában keserűmandula aromát is alkalmazhatunk ízlés szerint. Hozzáreszeljük a marcipánmasszát (jó előtte kicsit hűtőben tartani, könnyebben reszelhető), és tésztaállagúvá összegyúrjuk. Vizes kézzel gombócokat formázunk tetszőleges nagyságra. Nekem ebből a mennyiségből 15 db lett. A fél tábla csokit (nekem tejcsokim volt) felolvasztjuk a vajjal (én ennek hiányában egy kanál vizet adtam hozzá. A golyókat egyenként bevonjuk a csokival, szórunk rá színes cukordarát, és hűtőben tartjuk fogyasztásig.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.