40 dkg lisz
25 dkg kristálycukor
13 dkg Ráma
3 tojás
3 kanál méz (5-6 dkg)
1 és 1/2 teáskanál sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
10-20 dkg csokoládé (ki mennyire szereti csokisan)
só ízlés szerint
A csokit pici darabokra aprítom. A hozzávalókat összekeverem egy tálban. Sütőpapírral bélelt tepsibe szaggatom két kanál segítségével: az egyikkel tésztát veszek, a másikkal rátolom a sütőpapírra.
180°C-ra előmelegített sütőben kb15-20 perc alatt megsül. Amikor már szép aranybarna az alja ki lehet venni. Melegen még puha, amint kihűl kicist keményebb lesz.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.