320 g meleg víz
10 g citrolé
20 g eritrit
csipetnyi só
1 citrom reszelt héja
300 g Szafi Free amerikai fánk lisztkeverék
A sütéshez:
kókuszzsír
A bevonathoz:
GM étcsoki
díszítő cukorkák
kókuszreszelék
darát dió
Mérjük ki a vizet, majd a fenti sorrendben adjuk hozzá a többi hozzávalót, mielőtt a lisztet hozzáadnánk keverjük jól el, majd a liszt hozzáadásával gyúrjuk össze jó alaposan.
Pihentessük 5 percig.
A tészta pihentetése után pici liszten kb. 1 cm vastagra nyújtsuk ki a tésztát.
Szaggassuk ki 8 cm-es fánkkiszúró formával. A közepét egy pici kiszúróval.
Forró kókuszzsírban ) süssük arany barnára. Oldalanként kb. 2-2,5 percig süssük, majd tegyük papírtörlőre.
Majd vízgőz felett megolvasztott csokival bevonjuk a tetejüket, és ízlés szerint díszítő cukorkákkal, darált dióval, kókuszreszelékkel megszórjuk, miután a csoki megszilárdult azonnal kínálhatjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.