Nagyon guszta, mentettem!
A fűszerek Toldi fűszertermékekből:
A darálthúshoz hozzáadom a tojást, a kecupot és a mustárt, elkeverem. Lereszelem a hagymát, átzúzom a fokhagymát, majd hozzákeverem a húshoz, só, borssal együtt. Egy gyümölcskenyérformát kiolajozok és zsemlemorzsát szórok rá, vagy szilikonos sütőpapírral kibélelek. A hús egyharmadát rétegezem a tepsi aljára, majd egy sor lapkasajt, baconszalonna én házi szalonnát használtam, aztán rétegezem ezt háromszor, a legtetejére szalonna kerüljön. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 40 perc alatt készre sütöm.Nekem eresztett levet, leöntöttem róla, a sütőpapírt eltávolítottam.
A lapkasajttól kicsit folyósabb lett, de majd szilárdul ha picit hűl. Szerintem szeletelt sajtból is jó lenne, akkor talán nem folyik így szét a sajt, még nem próbáltam úgy.
A gyerekeknek burgonyapürével táltaltam, magamnak salátával.
Nagyon guszta, mentettem!
Nagyon jó, koszi szépen a receptet, ugyes vagy. Gyorsan elmentem, nehogy elfelejtsem :)
Mi szem szájnak ingere!!Szuper!!:))
Vittem,nagyon jó!
Heni próbáld meg növényi alapú sajttal csizió vagy pizza sajttal. Ezek a sajtok egyáltalán nem folynak szét. Én sajtos kiflibe mindig ezt teszem és megmarad benne a sajt ,úgymond nem tűnik el. Ki fogom próbálni én is nagyon guszta :)
Köszi Klári
Jól hangzik,szuper!
tök jó .ezt nagyon imádom nyami.
annyira finom ,hogy meghíztam.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.