Hozzávalók:2-3 kg. hal, őrölt paprika, 2 nagyobb hagyma, 2 db. hegyes erős paprika, 1 halászlé kocka.só,
Elkészítés: A hal fejeket, a törzset és a farkakakat, a hagymával, a paprikával feltesszük főzni. Amikor már a hús leválik a csontról, levesszük a tűzről, és halpaszírozoval áttörjük, hogy ne legyen benn szálka. A sűritményt felteszem főni,Öntök hozzá annyi vizet, amennyi halászlét szeretnék készíteni. majd kevés zsíradékon az őrölt darált paprikát felolvasszuk benn, ettől lesz szép pirös színe.Ha a lé felfort, beletesszük a halszeleteket, én harcsából csináltam, mert így nem szálkás. A szeleteket 10 percig főzzük, és kész a a halászlé.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.