A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
A húst feldarabolom, ezután megmosom a húst és a babot is.
A babot, a húst, a fokhagymát és a babérlevelet felteszem vízben főzni. Kb. 1-1,5 órát főzöm, ezután bezöldségelem, sózom.
A sóval ÓVATOSAN bánjunk, mert a füstölt hús sós (legalábbis az enyém az szokott lenni)
Amikor megfőlt berántom.
A rántáshoz az olajat felhevítem, beleteszem a lisztet, főzöm kis ideig, majd miután elzártam a gázt alatta, és már nem habzik, hozzáadom a pirospaprikát is. Összekeverem, és a forrásban léve leveshez keverem. Összeforralom és kész.
Friss ropogós kenyérrel kínálom.
Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.