3 szem Baby Gold őszibarack.
10 db tojás,
10 evőkanál rétesliszt,
10 ek. porcukor,
1 cs sütőpor,
1 citromhéja.
1/2 citrom leve,
2 cs vaniliáscukor
A barackot megmossuk, meghámozzuk és kis kockákra vágjuk.
A tojások fehérjéből a fele cukorral, pár csepp citromlével jó kemény habot verünk, majd a sárgájákat a többi cukorral a citromhéjjal és a többi citromlével habosra keverjük.
A liszthez hozzáadjuk a sütőport a 2 vaniliáscukrot vaniliáscukrot és óvatosan a fehérje habhoz adjuk a sárgáját előbb, majd a lisztet.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe teszük és a tetejére szórjuk a barackot.
Én PB gázos sütőbe tettem, 5-ös fokozaton sütöttem 20 percig, de legközelebb csak a 4-es fogom használni piskóta sütéshez!
Így is nagyon finom lett, Kovátsné Julika receptje alapján készült!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.