Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Bácskai rizses hús

felvitel dátuma: 2014-03-02 13:51:46       mai nézettség: 1       nézettség: 1836
részletes recept
Hozzávalók 6 személyre:

Bácskai rizses hús

Hozzávalók

1kg sertéscomb, 2 db vöröshagyma, 1 evőkanál zsír, paprika, , vegetta  ételízesítő 30 dkg rizs, 3 db zöldpaprika, 3 db paradicsom

Előkészületi idő: 90 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

Elkészítése: A sertés combból, vöröshagyma, zsír, , fűszerpaprikából pörköltött készítünk. Ha elkészült bele öntjük egy sütőtálba, a megmosott rizst hozzáadjuk felöntjük annyi vízzel, hogy el lepje a rizst a víz. Teszünk bele ízesítőt. a tetejére karikázzuk a paprikát, és a paradicsomot. Lefedjük és előmelegített sütőben kb egy 30 -35 percig sütjük míg a rizs megpuhul.

Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.