Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Tészta ételek recept » Baracklekváros gombóc

felvitel dátuma: 2011-05-20 12:26:28       mai nézettség: 1       nézettség: 1865
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:
1 kg főtt burgonya
3 ek. hideg zsír
25 dkg liszt
1 tojás
1 tk.
A töltelékhez:
kemény barack gyümölcsíz, vagy lekvár
Előkészületi idő: 90 perc


Elkészítés:
A még meleg burgonyát áttörjük, hozzáadjuk a zsírt, a lisztet, tojást és sót, összegyúrjuk, majd 3 mm vékonyra nyújtjuk. 5x5 cm-es kockákat vágunk belőle.
A lekvárt nagyobb kockákra vágjuk, majd a tésztába tesszük, és gombóccá sodorjuk.
Forró,és sóval ízesített vízben megfőzzük.
Majd forró olajon megpirított zsemlemorzsába hempergetjük.
Én a pirított zsemlemorzsába, szoktam tenni egy kis fahéjat.
Nagyon finom.
Szakács: bildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.