Nagyon finom,az enyém nem volt ilyen szép,mint a tiéd de finom volt.Kiviből csináltam az volt itthon.köszi
40 dkg babapiskóta / Lidles /
2 cs vaniliás cukor
2 nagy tejföl
2-3 dl Oké habmester, vagy Hulala tejszín
20 dkg porcukor
1 doboz őszibarack befőtt
A tejfölt összekeverjük a porcukorral, fél dl befőttlével, 1-2 őszibarack turmixszal,1 vaniliás cukorral.
Egy tálat, vagy kisméretű tepsit kibélelünk folpackkal, ráteszünk 1 sor/ nekem 9 db / babapiskótát.A fenti krém egyharmadát rákanalazzuk, majd ismét babapiskóta, krém, ujra babapiskóta és rá a krém.Legalább fél napra hűtöbe tesszük, hogy megpuhuljon a torta.
Kivétel után kiborítjuk tálcára, tortatálra, stb..., lehúzzuk róla a folpackot. Nem kell félni hogy szétesik, mert a krém nagyrészét beszívta a babapiskóta, és szépen egyben marad.
A tejszint kicsit felverjük, belerakjuk a megmaradt barackot turmixolva / 2 db-ot hagyjunk a tetejére díszítésnek/ kb.fél dl baracklét és keményre verjük.Bevonjuk vele a piskótás sütikét. A tetejére rakjuk a felvágott barackot díszítésnek.
Aki merész, kipróbálhatja citrommal, naranccsal, meggyel és bármilyen gyümölccsel.
Nagyon fini-fana. Jó étvágyat hozzá. Bözsike
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.