450 g natúr joghurt
1 cs. étkezési zselatin
1 cs. vaníliás cukor
3-4 evőkanál eritrit
3 dl Meggle hablalap, vagy Hulala
fél kg eper
A díszítéshez:
2 dl Meggle habalap, vagy Hulala
franciadrazsé
A tetejére, ami később az alja lesz:
GM babapiskóta, ez el is maradhat
A joghurtot elkeverjük a zselatinnal, és egy lábasban forráspontig melegítjük. Nem forraljuk fel! Levesszük a tűzről, hozzákeverjük a cukrot, az apróra vágott gyümölcsöt, hagyjuk langyosra hülni, majd hozzáadjuk a kemény habbá vert "tejszínt" is.
A bárányformát vagy őzgerincformát, folpack-kal kibéleljük és a kész joghurtkrémet belekanalazzuk, a tetejét, ami később az alja lesz GM babapiskótával kirakjuk, és egy éjszakára hűtőszkrénybe tesszük, másnap tálra borítjuk, és felvert habalappal díszítjük!
Kellemes Ünnepeket kívánok!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.