1 zacskó piskótatallér
2 ek. kakaó
2+1 ek fruktóz
1 ek. rum
1 kk. fahéj
tej igény szerint
4 db narancs
fél doboz mascarpone
A kakaóból, 2 ek. cukorból tejjel sűrű csokoládét főzök. Hozzáadom a rumot, fahéjat.
Ebbe a masszába áztatom a piskótatallérokat kb. fél órára.
Közben meghámozom és szeletekre vágom a narancsot.
A mascarponét a cukorral kikeverem.
Következik a rétegezés:
1 sor tallér, 1 sor narancsszelet, krém, ez kétszer.
Legalább 1 órára ismét hűteni kell, hogy összeérjen.
Csokiimádóknak ajánlom szeretettel!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.