Hozzávalók:
80 dkg bojúlapocka,( vegyesen is borjúlábszár)
10 dkg zsír
15 dkg vöröshagyma
1,5 dkg csemege fűszerpaprika
1 zöldpaprika
1 paradicsom
1 db friss csípős paprika
só
Elkészítése:
A felaprított vöröshagymát zsíron szalmasárgára pirítjuk.
Hozzáadjuk a húst, és fehéredésig kavarjuk, ráteszük a paprikát, elkeverjük és egy pici vízzel azonnal felengedjük, sózzuk.
Fedő alatt sűrű kevergetés mellett pároljuk.
Ha a hús félpuha, hozzátesszük a kockára vágott paradicsomot, paprikát, kevés csípős paprikát, és készre főzzük.
Galuskával tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.