Borjú comb: 0.40 kg
Csibemáj: 0.40 kg
Gomba: 0.40 kg
Vöröshagyma: 0.20 kg
olíva olaj: 2 dl
Só: 0.04 kg
Őrölt bors: 0.002 kg
Petrezselyem zöld: 1 csomag
Liszt. 0.10 kg
Étolaj a burgonya sütéshez
Zöldborsó: 0.10 dkg
Rizs: 0.40 kg
Burgonya: 0.40 kg
Friss zöldség, vagy uborka savanyúság a díszítéshez
Megtisztított borjút egyenlő szeletekre vágjuk, enyhén klopfoljuk.
Rövid olíva olajban megsütjük.
A csirkemájból, gombából, vöröshagymából, lisztből, olívaolajból, fűszerekből ( amelyeket apróra kockára vágtunk ) ragut készítünk.
A rizst és a borsót puhára pároljuk.
A burgonyát megtisztítjuk, vékony csikokra vágjuk, majd forró olajban kisütjük.
A kész szeletekre tálaljuk a ragut.
Sültburgonya és párolt rizst köretként, a friss zöldséggel díszítésként tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.