Nekem ránézésre tuti bejön! Kevés tészta sok krém és hab!!!!!ezt imádom! Holnap biztos megkóstolom!
- 16 db babapiskóta hosszú
- 3 dl tej
- ízlés szerint vanília cukor és porcukor
- 25 dkg gesztenye massza
- cukrozott tejszínhab
- 1 tábla étcsokoládé
A tejet meglangyosítjuk, a vanília cukrot és a porcukrot beletesszük. A cukros tejbe belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai tál aljára pakoljuk őket. Majd gesztenye masszát reszelünk rájuk. A csokit megolvasztjuk és elfelezzük. Az egyik felét hígítjuk egy kis tejjel, úgy hogy öntetsűrűségű legyen. Ezzel a csokiöntettel meglocsoljuk a gesztenyés réteget. Majd cukros tejszínhabot kenünk rá. A tetejét elsimítjuk és a maradék olvasztott csokival díszítjük.Nagyon finom sütésnélküli nasi.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.