0,5 kg sertéscomb
1 nagy fej hagyma
1 ek édesanna
0,5 dl paradicsomlé
porpaprika
só, bors, őröltkömény ízlés szerint
5 db közepes szem krumpli
A fűszerek Toldi Fűszer termékek.
Kevés zsiradékon odatesszük a felaprított hagymát,megpárolom,réteszem a köményt, borsot, porpaprikát.
Picit átforgatjuk,aztán ráteszem az édesannát és a paradicsomlét.
A húst felkockázom és az alapra dobom.
Felöntöm vízzel, sózom és készre főzöm.
Míg fő a krumplit felkockázom és olajban kisütöm.
Ha a hús puha hozzáteszem a sültkrumplit.
Picit több szaftot hagyok a hús alatta,mert a krumpli még felszív belőle.
Összekeverem és egy pár percre még lefedem.
Én szílvabefőttel szeretem.
Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.