Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Hús ételek / sertés recept » brassói ahogy én csinálom

felvitel dátuma: 2014-01-04 20:19:46       mai nézettség: 1       nézettség: 2212
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

1kg disznó hús
.4 fej fokhagyma
2 dl vörösbor.
2 dl olaj
1 teáskanál őrölt bors Ű
ízlés szerint ...
2 kg krumli
Előkészületi idő: 50 perc

Sütési idő: 30 perc

Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

a krumli meghámozom és kockákra szelve sós vízben felteszem főni de csak éppen hogy puhára..ha kész leszűröm és forró olajban megpirítom...

a húst kockákra vágom majd az olajon kevés vízzel ízesítve sóval őrölt borssal puhára párolom közbe hozzá teszem a zuzott fokhagymát is...mikor már puha a borral felöntöm egyet átforralom
a krumlihoz öntöm...megkeverem és kész
Szakács:


Film link: http://www.receptlap.hu/recept/brassói_ ahogy_én csinálom_10850

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.