Hozzávalók: 8 szelet kicsontozott bordaszelet, vagy combszelet, 80 dkg burgonya, 2 ek zsír, bőven olaj,só, frissen őrölt bors,majoránna, 1 húsleveskocka, 1 kk kanál fűszerpaprika.
Elkészítése:
A húst laskára vágjuk és forró zsírban barnára pirítjuk Ha szép sötét a színe, megsózzuk, borsozzuk, és gazdagon meghintjük majoránnával. Néhány kanál vízben feloldjuk a leveskockát, a húsra öntjük, és lefedve jó puhára pároljuk. Közben jó forró olajban kisütjük a burgonyát, amelyet ugyanakkora laskára vágtunk fel mint a húsdarabokat. A puha húst zsírjára sütjük, paprikával megszórjuk alaposan lecsöpögtetett burgonyával, és savanyúsággal tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.