Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Sültek / panir ( tojás ) étel receptek » Brnói sertésszelet másképpen

felvitel dátuma: 2012-09-30 19:18:54       mai nézettség: 2       nézettség: 4163
részletes recept
Hozzávalók 3 személyre:

5 szelet sertés/comb, tarja, karaj /

80 dkg burgonya

3-4 ek lisz

2 tojás

3-4 ek. zsemlemorzsa

olaj

2 ek. mustár

1 tk. foghagymakrém

bors

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

A sertésszeleteket megmossuk, megtörüljük és kissé kiveregetjük. A húsokat sózzuk , borsózzuk.Majd mind két oldalát bekenjük a mustáros foghagymás krémmel.

Utánna szokásos modon bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük.

A burgonyát meghámozzunk , kockára szeljük és megfőzzük.

Mi most burgonyapürévvel ettük, de petrezselymes krumplival is kitünő.

Szakács: mircina


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.