56 dkg pulykamell filé
3 brokkoli
5 dkg sajt
5 dkg margarin
fenyőmag
só, bors
10 dkg liszt
2 dl tejszín
15 dkg morzsa
1 olaj
Elkészítjük a tölteléket.
A brokkolit megfőzzük sós vízben.
Ha megfőtt leszűrjük, összekeverjük a reszelt sajttal, margarinnal, pirított fenyőmaggal, sóval, borssal.
Hűtőbe tesszük.
A pulykaszeleteket kiklopfoljuk, fűszerezzük sóval. Beletöltjük a szeletekbe a brokkolis tölteléket. Bepanírozzuk és bő forró zsírban megsütjük.
Sütés után felszeleteljük.
Burgonya pürével, vagy vegyes körettel ajánljuk.
Vörösborral öblítsünk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.