Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » 100 éves étel receptek » Buggyantott tojás

felvitel dátuma: 2015-09-24 12:46:41       mai nézettség: 1       nézettség: 1906
részletes recept
Hozzávalók 1 személyre:
1 l víz
1 ek ecet 20%
csipet
1-2 db tojás személyenként
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 3 perc
Elkészítés:
A vizet az ecettel  és sóval lábasban felforralom. A tojást kis tálkába ütöm és amikor a víz forr egy merőkanálba öntöm, majd a merőkanállal együtt vízbe engedem.
3 percig főzöm, amíg a fehérje megfő, de a sárgája folyékony marad.
A tojást kanál segítségével óvatosan kiveszem a merőkanálból.
Általában ételek kiegészítőjeként főtt tojás vagy tükörtojás helyett használható.
Önálló ételként ízlés szerint fűszerezve pirítós kenyérrel is fogyasztható.
 
Szakács: LigetiK


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.