Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » 100 éves étel receptek » Bundás alma

felvitel dátuma: 2015-09-27 18:03:56       mai nézettség: 1       nézettség: 647
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

Tésztàhoz
1 db tojàs
10 dkg finomliszt
2 teàskanàl cukor
1 dl tej
0,5 dl vìz

Almàhoz:
4-5 db nagyobb alma édes-savanyú is lehet
finomliszt hempergetéshez
1-2 evőkanàl porcukor + 1 késhegynyí fahéj a szóràshoz

Sütéshez:

2,5 dl napraforgó olaj

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

1.
Az almàt meghàmozzuk, a közepét kiszúrjuk és 1 cm vastag karikàkra szeljük.
Kevés lisztben megforgatjuk.

2.
A tojàsból, lisztből, cukorból, tejből és vízből palacsintatésztàt keverünk.

3.
Az olajat felfórrósítjuk.

4.
Az előzőleg lisztben megforgatott almakarikàkat belemàrtjuk a palacsintatésztàba és forró olajban kb.10 perc alatt mindkét oldalàt megsütjük.

5.
Papírtőrlőre szedjük.

6.
Fahéjas porcukorral meghintjük.

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.