Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Keresés:    

Főoldal » Bármelyik napszakban ajánlott recept » Bundás alma és tarkedli

felvitel dátuma: 2012-09-25 08:13:36       mai nézettség: 2       nézettség: 4681
részletes recept
Hozzávalók 4 személyre:

6 szép alma,
sűrű palacsintatészta (a lisztben fél adag sütőpor elkeverve
lekvár

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:

Az almát kimagvalom, 1-2 cm-es szeletekre vágom (keresztbe).

Először az almát van. cukorral és fahéjjal meghintem, állni hagyom, majd letörlöm és a sűrű palacsinta-tésztába mártom, utána forró olajba tesze. Hirtelen átsütöm, papírtörlőre szedem, újra beszórom van. cukorrqal.

Amikor elfogyott az alma, előveszem Nagymamám 100 éves öntöttvas tarkedli-sütőjét, olajat melegítek benne, lassú tűzön sütöm, forgatom. Unokák kedvence ez is!

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök
Gyulai Kolbász Kódex

bor, tájjellegű bor, villányi bor, vörös bor, fehér bor

Áruházak egy helyen! webshop, weboldal ár összehasonlító, termék megjelenítő- gyűjtő portál.

autó multimédia, fejegység, GPS, autó rádió, navigáció
ingyenes, ingyen hirdetés,hirdetés, ingyen, hirdetés feladás, apróhirdetés, feladás, apróhirdetés ingyen, apró, hirdetés ingyen, hirdetés, www.aprooldal.hu
Call, call center, center, cég, céglista, adat, adatbázis, cég adatbázis, marketing, ügyfél, kapcsolat, cég név, cím, telemarketing, adatfelvétel, lead, adatrögzítés, piackutatás, termékkínálat, www.callcentrum.hu
céginformáció, céginfo, cégadat, adatbázis, céghirdetés, szolgáltatás, vendéglátás, hotel, étterem, építőipar, keresőoptimalizálás, www.segitek.hu


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
Név:*
E-mail:*
.