1 kg burgonya
2 gyökér
2 sárgarépa
2 girizd fokhagyma
kisebb fél vöröshagyma
1 babér levél
2 csípet kömény
1 közepes fakanál só
10 dkg császár szalonna
rántáshoz
1,5 dl étolaj
1,5 kanál liszt
2 csapott evk örölt piros paprika.
Burgonyát meg hámozuk,és a zöldségeket is,és mind meg mossuk és egy három literes lábasban főzzük,annyi vizet tegyünk a főznivalónkra,hogy jól el lepje,és főzés közben pótóljuk a víz mennyiséget,a fűszereket,sót is szalonna két három darabját is bele tettük,és így főzzük,puhára,és étolajban egy kis lisztttel rántást készítünk,és a meg főtt burgonya levesünket be rántjuk,és kicsit össze rottyantjuk,és kész.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.